Huisstijl

Total Studio Reclamebureau Wijchen maakt voor bedrijven professionele huisstijlen. Hierbij houden wij rekening met uw wensen. Maar wat is nu een huisstijl?

Een huisstijl is een bewust gekozen wijze van presentatie naar buiten toe. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een logo in combinatie met typografie, elementen en kleur. Deze combinatie van elementen wordt consistent gebruikt in visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, website, e-mails, bedrijfskleding etc.

Met een mooie en professionele huisstijl maak je de juiste indruk bij klanten en zorgt dit voor een professioneel uiterlijk van uw bedrijf of organisatie. Geen enkel bedrijf kan theoretisch gezien zonder een huisstijl; klanten onthouden een logo, kleur, typografie of andere elementen van een huisstijl. Dit zorgt ervoor dat de naamsbekendheid van een bedrijf sterk groeit. En die naamsbekendheid is in het bedrijfsleven een belangrijke factor, dit zorgt voor mond op mond reclame.

Aandacht voor de huisstijl van uw bedrijf is erg belangrijk. Als uw huisstijl goed verzorgd en modern is, dan maak je meer indruk op klanten dan de concurrentie.

Aan de slag

Wij willen de klant stimuleren om zelf met uw huisstijl aan de slag te gaan. Wat moet uw huisstijl uitstralen? Welke kleuren wilt u gebruiken? Wat voor typografie, met of zonder pay off? Dit zijn allemaal vragen waar u zelf al een antwoord op kunt geven. Na het eerste persoonlijke gesprek gaan wij voor u aan de slag.

Total Studio komt met drie voorstellen, ieder met een passend verhaal. Wij lichten deze verhalen en adviezen altijd toe in een persoonlijk gesprek. Ook kan het zijn dat u al een aantal wensen heeft die u graag terug ziet in uw huisstijl denk aan: kleur, typografie, elementen etc. Wij houden hier dan rekening mee.

Na dit persoonlijke gesprek heeft u rustig de tijd om een keuze te maken. Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt, kunt u eventueel nog wensen doorgeven aan ons. Hierna komen wij met drie voorstellen op het gekozen logo, dit zorgt ervoor dat uw logo nog meer aandacht krijgt.

Nadat u een keuze heeft gemaakt van de drie voorstellen, gaan wij de puntjes op de i zetten en presenteren wij u het definitieve logo. Hierna komen wij met een passende huisstijl voor uw logo, ook deze keer met drie voorstellen voor de extra aandacht. Na deze ronde is uw huisstijl compleet en kunnen wij ook uw drukwerk verzorgen

Voor informatie over onze pakketten kunt u vrijblijvend contact op nemen.

Restylen

Heeft u een huisstijl die al een aantal jaren oud is? Dan kan het wel eens zijn dat uw huisstijl toe is aan een re-styling! Dit houdt in dat het logo en huisstijl een nieuwe uitstraling krijgen, die thuis horen in deze tijd.

De basis van het oude logo zal altijd herkenbaar blijven, de klant moet immers kunnen zien dat het nog steeds gaat om hetzelfde bedrijf of dezelfde organisatie.

Waarom moet je een huisstijl naar een aantal jaren restylen

  • Het zorgt ervoor dat u weer meegaat met deze tijd
  • Het zorgt voor een nieuwe en frisse start
  • Het zorgt vaak voor een betere omzet
  • Het zorgt ervoor dat uw bedrijf er professioneel uit blijft zien
persoonlijk

Pakketten

Modern

Enthousiast? Neem contact op met ons