Seo

Total Studio Reclamebureau Wijchen heeft niet alleen ervaring in het bouwen van websites en webshops. Maar ook in SEO (zoekmachineoptimalisatie).

Deze techniek is in de afgelopen jaren flink veranderd en blijft ook veranderen. Vroeger waren de meta-tags een belangrijke factor, de afgelopen jaren zijn echter meerdere factoren van belang geworden om hoog te eindigen in Google. Wij als Reclamebureau Wijchen zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op SEO gebied, doordat wij in deze dienst informatie blijven lezen en cursussen volgen.

SEO is heel belangrijk geworden de afgelopen jaren, dit komt om dat bijna elk bedrijf een website heeft en elk bedrijf hoog in Google wil staan. SEO kun je dan ook heel uitgebreid doen maar met alleen dat ben je er nog  niet. Je moet dit blijven bijhouden om de positie op Google te houden.

Factoren

SEO wordt niet alleen beïnvloed door technische factoren binnen de website maar ook de tekst op de website zelf is van groot belang. Bepaalde woorden moeten een paar keer terug komen binnen de content tekst, dit noemen ze ook wel eens zoekwoorden. Maar als deze woorden te vaak in de tekst voorkomen, ziet Google het als spam.

Een andere factor binnen de SEO wereld is het zorgen voor juiste links binnen de website. Links met zoekwoorden erin werken het beste bij Google. De laadsnelheid van een pagina is ook van belang voor Google, hoe sneller de pagina laadt; hoe meer punten je krijgt van Google.

Social Media is de afgelopen jaren een echte trend. Inmiddels is het niet zo zeer een trend meer, maar is het bij ons leven gaan horen. Daarom vindt Google dit een belangrijke factor in het gebied van SEO. Als er regelmatig gebruik wordt gemaakt van Social Media en links naar de website, krijg je van Google meer punten. Maar ook hoe meer Social Media kanalen gebruikt worden binnen het bedrijf zorgt voor een hogere ranking in Google.

Techniek

In het CMS systeem waar wij onze website in bouwen, kan gebruik worden gemaakt van verschillende SEO plug-ins. Dit zorgt ervoor dat wij minder tijd kwijt zijn met de SEO en op deze manier dus een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

Hieronder vindt u nog een klein overzicht van een aantal technieken die invloed hebben op de SEO van uw bedrijf of organisatie:

  • Zoekwoorden
  • Content
  • Sitearchitectuur
  • Linkbuilding
  • Alt-tekst
  • Social Media
  • Keyword density
  • Responsive
Actueel

Rapport

Advies

Enthousiast? Neem contact op met ons