Webdesign

Total Studio Reclamebureau Wijchen weet als geen ander dat uw website ook uw online visitekaartje is. De afgelopen jaren is het online gebied gegroeid en doe je zonder website eigenlijk niet meer mee. Een website die er professioneel en goed uitziet zorgt vaak voor een betere omzet, dat wil toch iedereen?

Het uiterlijk van uw website is bij ons net zo belangrijk als de duidelijkheid van de website. Het uiterlijk moet uiteraard van deze tijd zijn met de nieuwste trends en ontwikkelingen in webdesign. Ook gebruiksvriendelijkheid is een belangrijke rol, is het duidelijk voor de klant waar hij moet zijn voor bepaalde informatie? Dit is een van de vragen waar wij rekening mee houden met het opbouwen van een website. Total Studio betrekt graag de klant in dit proces.

CMS systeem

Standaard bouwen wij een website in een CMS systeem (content management systeem). Waarom doen wij dit?

  • De klant kan de content op een makkelijke manier aanpassen op computer, tablet en mobiel.
  • Plug-ins zoals: kalender, google maps, portfolio, e-commerce en nog veel meer
  • Een website uitgebreider maken is makkelijker en voordeliger
  • Stabiel door updates
  • Voorbereidt op een goede zoekoptimalisatie (SEO)

Maar ook als over een paar jaar de beslissing wordt genomen om uw website te voorzien van een nieuw uiterlijk, is dit voordeliger voornamelijk omdat de basis er al is.

Responsive

Total Studio Reclamebureau Wijchen maakt altijd responsive websites, maar wat houdt dit in? Dit houdt in dat de website op elk apparaat er goed en verzorgt uitziet, de website past zich aan het beeldscherm formaat van bijvoorbeeld een mobiel, tablet, notebook en desktop.

Google heeft in april 2015 aangegeven dat als er gezocht wordt op een mobiel apparaat, de websites die mobiel vriendelijk zijn een hogere ranking krijgen in de zoekresultaten van Google. Uit onderzoek blijkt dat van de dagelijkse zoekopdrachten die via Google gedaan worden, 40% via een mobiel zijn gezocht. Om deze redenen leveren wij altijd een responsive website, zodat wij ook op mobiele zoekresultaten onze slag kunnen slaan.

professioneel

CMS Systeem

Responsive

Enthousiast? Neem contact op met ons