Webshop

Total Studio Reclamebureau Wijchen is zich bewust dat webshops steeds meer groeien en dat nieuwe webshops de aankomende jaren sterk blijven toenemen. Als bedrijf is het dan ook een overweging om ook online de strijd aan te gaan. In deze strijd moet er aan veel punten gedacht worden, namelijk:

  • Wat wil ik uitstralen?
  • Wat wil ik verkopen?
  • Wat is mijn prijs vergeleken met de concurrentie?
  • Hoeveel verschillende artikelen wil ik verkopen?
  • Waarmee onderscheid ik me van de concurrentie?
  • Goedkope uitstraling of een chique uitstraling?
  • Wat is mijn belangrijkste product?

Mocht u zelf deze vragen niet kunnen beantwoorden, geven wij altijd vrijblijvend advies aan onze klanten.

Systeem

Wij als reclamebureau hebben twee verschillende CMS systemen. Welk systeem bij u past heeft te maken met verschillende factoren. Hieronder vindt u deze factoren:

– Hoeveelheid artikelen
– Uitgroeimogelijkheden
– Webshopbezoekers
– Mogelijkheden
– Voorkeur

Nadat wij met u in een gesprek deze vragen hebben beantwoord, komt er een systeem dat het best bij uw bedrijf of organisatie past. Wij hebben twee systemen om het voor zowel kleine ondernemers, als grote ondernemers aantrekkelijk te maken om de online competitie aan te gaan.

Onze systemen worden altijd voorzien van de nieuwste updates en technologie├źn. Als u vragen over onze systemen heeft, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Mobiel

Uit recent onderzoek is gebleken dat webshops steeds vaker bezocht worden via een mobiel of tablet. Aankopen zelf gebeuren nog steeds vaak met de desktop of laptop, het bekijken van producten gebeurt echter steeds meer met de mobiel en tablet.

Omdat dit een belangrijke ontwikkeling is, leveren wij onze webshops altijd responsive. Dit zorgt ervoor dat de webshop zich aanpast aan het formaat van het beeldscherm zodat producten er overzichtelijk uit blijven zien.

Dit is niet het enige voordeel. Een ander belangrijk voordeel is dat Google webshops die geschikt zijn voor mobiele apparaten een hogere ranking geven als webshops die niet mobiel geschikt zijn. Dit in combinatie met dat 40% van de zoekresultaten die via Google gedaan worden op een mobiel apparaat zijn gezocht, heb je een groot voordeel ten opzichte van andere webshops die niet geschikt zijn voor een mobiel apparaat.

Advies

CMS Systeem

Responsive

Enthousiast? Neem contact op met ons